+31 (0)85 4014714 info@tubehose.com

TubeHose introduceert universele kanaalkast voor  HVAC- en rookgaskanalen op de Europerse markt

Niets zo verraderlijk als een brandhaard in een HVAC-  of rookgaskanaal. Een simpele beveiliging is het RVS-kanaalkastje van Tubehose, waarmee u uw sprinklersysteem rechtstreeks aansluit op alle typen HVAC- en rookgaskanalen. RVS is corrosiebestendig en esthetisch verantwoord bij zichtbare toepassing, denk aan horeca. Desgewenst ook verkrijgbaar in zwart onbehandeld staal.

                

Duct 4                               ½”- 3/4”  – 1” nippel                       na montage

Geschikt voor alle aansluitingen

Tubehose, specialist in installatiemateriaal voor de brandbeveiligingsbranche, ontwikkelde op verzoek deze professionele uitvoering van het bekende, vaak zelfgemaakte ‘kanaal-kastje’. Het kastje is makkelijk en snel te monteren en geschikt voor alle ronde en vierkante kanalen.Te gebruiken voor zowel flexibele slangen d.m.v. uitlaatnippels in diverse maten (3/8”, ½”, ¾” of 1”) als voorhet hand gefitte werk (1” buizen en fittingen). Boven op het kanaalkastje is een beugel bevestigd waarmee de hoogte van uitlaatnippel eenvoudig kan worden ingesteld.

Moeiteloos inspecteren

U kunt ook kiezen voor een versie met alleen schroefdraad; met een schroefbout wordt de nippel op de gewenste hoogte geborgd. In beide gevallen is de inwendige sprinkler makkelijk te inspecteren en eventueel te vervangen zonder dat het kanaalkastje hoeft te worden gedemonteerd.

                

Duct 5                              ½”- 3/4”  – 1” nippel                      na montage

Onze roestvrijstalen sprinklerslangen slangenworden in een handomdraai gekoppeld aan de uitlaatnippel zonder verder gebruik van enig ander bevestigingsmateriaal.

Toepasbaar in onder andere horeca, voedselindustrie en chemische industrie.

De kosten zijn laag: afhankelijk van de benodigde aantallen rond de 32,50  euro per stuk.

Heeft u vragen of wilt u weten of deze oplossing ook geschikt is voor uw bedrijf?

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder.

 

                     

Share This