+31 (0)85 4014714 info@tubehose.com

Nieuwsbrief 17-02 Cleanroom slang t.b.v. Pfizer Hangzhou (China) 16 mei 2017

KUBio heeft in opdracht van Pfizer een lifescience laboratorium gebouwd in Hangzhou te China. Deze cleanroom zal eerdaags in gebruik worden genomen. Deze cleanroom is modulair opgebouwd en is bij de bouw zeer efficiënt met de ruimte omgesprongen. Zonder aan esthetiek in te boeten is er snel en relatief goedkoop gebouwd.

In het laboratorium en in de fabricageruimte werd de aanleg van de sprinklers  door een zeer beperkte ruimte gehinderd. Er was slechts een geringe hoogte tussen de bovengelegen vloer en het cleanroom plafond. Simpelweg te krap voor de bestaande beschikbare toepassingen. Onze klant heeft ons gevraagd met een adequate oplossing te komen. Op basis van  hun specificaties konen we een oplossing uittekenen en een prototype vervaardigen. Na vrijgave van de tekening en het prototype hebben we de elbow-hose in productie genomen.

Door de toepassing van deze nieuwe slang is de installatietijd met de helft voor KUBio teruggebracht en kunnen moeilijk te bereiken plekken nu ook relatief simpel van een cleanroom sprinkler worden voorzien.

De oplevering van ons nieuwe product heeft inmiddels tot volle tevredenheid van alle betrokkenen  plaatsgevonden en wij hebben deze nieuwe toepassing in ons assortiment opgenomen. Ook u kunt nu van deze noviteit profiteren

Share This